Trips

da 

Trip van Gogh

Dit werk, Amandelbloesem (1890) van van Gogh, vind je afgedrukt op van alles; portemonnees, paraplu’s, bekers, pennen. Nog bekender zijn uiteraard de zonnebloemen. Maar wat maakt deze werken zo iconisch? En waarom was van Gogh zo revolutionair? Was hij werkelijk de geniale kunstenaar en wat is dat verhaal met dat afgesneden oor eigenlijk?
Ik leid je graag door het van Gogh museum en neem je mee door het leven van deze bijzondere kunstenaar. Wat was zijn inspiratie? Welke invloeden zien we terug in de ontwikkeling van zijn eigen stijl? En bekijken we het werk Amandelbloesem wel vanuit het juiste perspectief als het aan de muur hangt?

Familie-uitje, werk-uitje of met een kunstclubje op pad? Ik doe graag een persoonlijk voorstel voor een rondleiding op maat. Per groep maximaal 10 deelnemers, maar meerdere rondleidingen zijn natuurlijk te boeken! Neem voor meer informatie contact op via onderstaande contactgegevens of middels contactformulier. Deze vind je hier.

LET OP: Het Van Gogh Museum is een zeer druk bezocht Museum. Twee weken vóórdat de rondleiding plaatsvind sluit de inschrijving, zodat de reservering tijdig gemaakt kan worden. 

Hoe lang duurt het?

Standaard is 60 minuten, korter of langer op verzoek uiteraard mogelijk.

Heb je nog vragen? Mail mij gerust.

14 + 15 =

Contact

Mail: mail@art-trip.nl
Mobiel: 06 10 13 89 67

Social Media

Volg mij ook op Social media!

Pin It on Pinterest

Share This